Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.
Talang-/utvecklingsläger

Talang-/utvecklingsläger

admin

|

29 oktober 2021

|

Det landslagsläger som nämndes tidigare i våras har efter diskussion med landslagsledningen gjorts om till Talang-/utvecklingsläger. Där har vi valt att fokusera på/bjuda in de yngre spelare som under de senaste åren har presterat bäst i FPO/MPO eller är på uppgång in i openklass och/eller som vi anser att ”har bäst potential för att utvecklas”.

Detta eftersom vårt mål är att, få fram spelare som kan hävda sig internationellt. Vi har varit ganska strikta med ålder uppåt – så många mycket kompetenta men också då äldre spelare har inte fått en plats. Vi har till viss del tittat på rating och tävlingsplaceringar och också tagit hänsyn till skador under senaste säsongen MEN framför allt vilken träningsvilja och utveckling man har visat och gjort.

Att en spelare inte har blivit uttagen betyder inte att ledningen inte tror att spelaren har potential – det betyder bara att spelaren i framtiden måste presentera sig och sin utveckling ännu bättre för Birgitta Lagerholm , David Swärd och Martin Rasch under kommande säsong.

/Birgitta, David & Martin

Årsmöteshandlingar

20 Feb, 2024

Årets… 2023

9 Feb, 2024

Inbjudan Lag-SM 2024

1 Feb, 2024