Juniorläger 2019


Är du sugen på att träna discgolf ihop med andra juniorer i sommar? Då ska du anmäla dig till Svenska Discgolfförbundets juniorläger som går av stapeln 9-11 augusti i Brevens Bruk. Här kommer vi att träna discgolf på Tallbackens DGB, njuta av badmöjligheter och vässa vårt spel tillsammans. Lägret sponsras av förbundet samt Latitude 64, vilket innebär att du måste löst licens för att få delta. Anmälningsavgiften är gratis tack vare sponsringen från Latitude 64.

Lägret leds av Peter Magnholt och Jonas Hangvar och vi räknar också med att fylla på med flera ledare och inspiratörer. Notera att lägret endast riktar sig till juniorer (du fyller max 18 år i år) som har betalat licens. Varmt välkommen med din anmälan här: https://forms.gle/qeA2sTTepEqh5qjb9.

Föräldrar till juniorerna får gärna vara hang-arounds på lägret men sovplatserna prioriteras i första hand till lägerdeltagare och ledare. Maten på lägret debiteras till självkostnadspris för föräldrar. Vissa av övningarna kommer ledarna vilja köra enskilt utan föräldrar närvarande för att skapa en bättre sammanhållning i gruppen, medan vi uppmuntrar föräldrarnas deltagande i andra övningar.

Program

Fredag 9/8

15-18: Ankomst till fotbollsstugan i Högsjö. Avlastning av packning.
18-19 Vi lär känna varandra genom några enkla frågeställningar.
19-20 Middag, ordningsregler, sovplatsuppdelning och genomgång av schemat för helgen.
20-22 Frispel (!) på Tallbackens bana.

Lördag 10/8

08-09 Frukost.
09-12 Två parallella Clinics. Vi delar upp oss i två grupper efter ålder (en yngre och en äldre grupp) och kör de båda clinics parallellt och byter därefter. Mellanmål vid bytet.
– Rollers och specialkast alternativt forehandkastning
– Längdkastning
12-13  Lunch.
13-18 Form critique! Vi går i grupper där vi filmar varandra med mobilerna och ger återkoppling om förbättringsmöjligheter
.
18-20 Middag och bad om vädret tillåter.
20-22 Häng vid banan, fritt fram för kreativitet: pargolf, puttävling, DDC, etc.

Söndag 10/8

08-10 Frukost och städning.
10-12 Tävling med Högtid på Brevens Bruk eller träning på Hampetorps bana. Om du vill delta i Högtidstävlingen är det viktigt att du anmäler så snabbt som möjligt efter att anmälan öppnar i Spinn 27/8 19:00 för öka dina chanser att få en plats (vi har 20 reserverade platser). Om du inte vill tävla eller inte får en plats så är planen att träna på Hampetorps bana.
12-13 Lunch på Tallbackens DGB och summering av lägret

Local Therapycomplaints. Objective testing (or partner reports) may be generic viagra online for sale.

.
13-17 Fortsättning tävling med Högtid på Brevens Bruk eller träning på Hampetorps bana.