EM 2021

Var: Konopiště, Tjeckien, strax utanför Prag. Herrjuniorer, MPO och FPO spelar Franz Ferdinand-banan, känd från DGWT, de andra klasserna spelar Konopiště meadows.

När: 9-15 Augusti 2021.*
*Förutsatt att tävlingen kan genomföras. Löpande information kommer.

Landslagskapten: Martin Rasch
Vice Landslagskapten: David Swärd
Extra stöd på plats vid EM: Christer Christiansson

Registreringen är nu öppen för individuella platser

Läget nu – dags att spika individuella platser
Alla spelare som under 2020 erbjöds en plats (individuell, baserad på rating) behåller den, om de så önskar. Ni blev inbjudna till en facebookgrupp. Om ni inte blivit det, är det alltså inte er vi menar. För att bekräfta detta ber vi er ta kontakt med Martin Rasch senast söndag 24 januari. Om ni vill avstå er plats, var vänlig säg till om detta också, så vi vet. Förutom att anmäla ert intresse så måste ni se till att ha ett aktivt PDGA-medlemskap senast 2021-02-01. Styrelsen kommer att göra tillgängligt ett dokument som beskriver vad som ställs för krav på dig som spelare för att representera Sverige vid landslagsuppdrag, förutom att vara en skicklig spelare.

Om du som läser detta uppfyller kraven för en individuell plats men inte blivit kontaktad av oss, ta kontakt med mig (Martin) snarast så kikar vi på det. Se tabellen under för kraven.

Det är vad som sker fram till mitten av februari. Sedan börjar det bli dags att tillsätta våra nationella platser. Alla platser vi som nation fick 2020 behåller vi. Dessa platser har vi inte gett till spelare ännu, men det är något vi tänker sätta tänderna i så fort den individuella fasen har slutförts. Lite mer info här under.

Juniorer
För att ge alla chansen att tävla om medaljer, så kommer klasserna MJ19 och FJ19 att spelas.

Åldersproblem
För de spelare med redan tilldelad individuell plats, som 2021 går in i en ny åldersklass, har rätt att behålla sin plats i tävlingen men byta till den klassen. Detta gäller alltså inte juniorer som fyller 19 2021, de får alltså fortsatt spela juniorklassen. Återigen, säg till om det till mig (Martin).

Vidare
Vi behåller våra nationella platser från 2020. Dessa har vi valt att inte sätta namn på, så här ber vi spelare vi inte kontaktade 2020, som anser att de bör ha en plats i EM-laget, kontakta Martin. Er vi har kontaktat 2020, vi återkommer till er. Var vänlig och ge oss lite tid, det är ett omfattande arbete och det sköts på lediga stunder. Vid frågor, titta i första hand på tävlingens hemsida, i andra hand mailar du någon av David eller mig.

Med Vänliga Hälsningar

Martin Rasch