Datum klart för årets första utbildning till Discgolfinstruktör Alingsås 10-11 juli

0
307
Discgolfinstruktörer Umeå 2019

Vill du öka din kunskap inom sporten och ta nästa steg i att lära ut Discgolf i din klubb med fokus på barn och ungdomar? Då ska du utbilda dig till Certifierad Discgolfinstruktör – Steg 1. Vi kan med glädje berätta att vi startar igång våra instruktörsutbildningar igen efter att vi fick pausa under slutet av 2020. 

I vår satsning på att göra sporten större och mer tillgänglig för fler så utbildar vi från Svenska Discgolfförbundet dig utan någon kostnad för själva utbildningen. I samarbete med Alingsås Discgolf så kommer vår uppskattade utbildare Emil Isaksson lära ut bla. grepp, kast, ansats, upplägg av instruktioner, mental träning, fysisk träning för discgolf mm.

Denna utbildning riktar sig till dig som vill lära ut sporten till främst barn och ungdomar genom träningar och instruktioner i er förening. Vi har 20 platser och det är först till kvarn som gäller för att vara med.

5 platser kvar (2021-06-24)

Anmäl dig genom att klicka på länken nedan.

ANMÄLAN TILL INSTRUKTÖRSUTBILDNING…

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here