Kvalet till Lag-SM har öppnat anmälan!

0
914
.JPG Högupplöst

Äntligen har kvalet till Lag-SM öppnat

Klicka här för att ta dig direkt till anmälningssidan

 

Efter att alla 13 lag som direktkvalificerade sig genom sportsliga framgångar i Örebro förra året, också har tackat ja till sina platser år 2021, gör det att det återstår totalt 3 platser inför Lag-SM 2021 i Västerhaninge som ska avgöras 10-11 september. På förhand ser det alltså ut som en tuff uppgift att lyckas knipa en plats.

Men äntligen kan dock alla föreningar som är kopplade till förbundet, också sportsligt spela till sig en plats, utan att ha många toppspelare i laget. Det gäller alltså att vinna sina matcher helt enkelt.

Anmälan är bindande och lagen som försöker kvala till sig en plats, vet heller inte på förhand vilken stad/bana som kvalet kommer hållas på. Det beror helt enkelt på att vi inte vet hur många som kommer anmäla sig till kvalet. Klarlagt är att, geografisk närhet för så många lag som möjligt kommer väga tungt vid avgörandet av spelplats(er).

För mer information kring regler och upplägg som handlar om Lag-SM så hänvisar vi till tävlingsbestämmelserna som finns. Vill du bli mer påläst om regler och hur Lag-SM fungerar, klicka här för att ta dig till sidan där regler och upplägg finns.

För ytterligare frågor hänvisar vi till info@svenskdiscgolf.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here