Uppdatering ang förbundstävlingar 2020.

0
535


Det är tråkigt att behöva meddela att styrelsen nu har tagit beslut på att ställa in Nationella Touren 2020. Under rådande omständigheter ser vi inte hur vi ska kunna arrangera NT på ett bra sätt. Vi kommer under nästa vecka börja betala tillbaka anmälningsavgifter. Förbund och arrangörer är laddade för att ta nya tag 2021.

Desto roligare nyhet är att vi har för avsikt att arrangera alla våra Svenska Mästerskap om än i något modifierad form.
OBS! Följande datum är det som kommer gälla för SM-tävlingarna. Vi kommer under dagen uppdatera på Facebook samt hemsida.

Individuella SM Umeå 14-16/8
Par-SM Västervik 29-30/8
Lag-SM Örebro 12-13/9

Tävlingsgruppen kommer inom närmsta veckorna gå ut med mer information om hur tävlingarna ska kunna genomföras för att inte bryta mot gällande rekommendationer och regler. Håll utkik på hemsida samt Facebook.

Styrelsen kommer nu ta fram förhållningsregler samt rekommendationer både till arrangörer och spelare. När vi väl publicerar dessa är det viktigt att alla som tänkt delta på någon av våra SM-tävlingar läser igenom och tar till sig denna informationen

Cardiac Status Evaluation generic cialis psychologic aspects, may often require a multidisciplinary.

. Vi har alla ett stort socialt ansvar att genomföra dessa tävlingar på bästa sätt med minimal risk för smittspridning.

Avslutningsvis vill vi rikta stort tack till tävlingsgruppen som jobbat fram förslagen som gör att vi kan spela SM, arrangörer som varit väldigt förstående och anpassningsbara samt er spelare som vi vet kommer ställa upp på villkoren för att kunna delta och visa att discgolfare är ansvarstagande personer.

/Styrelsen

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here